Sanitair, aansluiting, plaatsing tot complete verbouwing

Bij Installé weten we als geen ander hoe belangrijk een comfortabele badkamer is in huis. Als je badkamer verouderd is of niet meer voldoet aan je wensen, dan kan een complete renovatie of verbouwing uitkomst bieden. Daarom willen we graag een kort verhaal met jullie delen over waarom een complete renovatie of verbouwing van je badkamer zo waardevol kan zijn.

Een badkamerrenovatie kan je badkamer niet alleen moderner maken, maar ook veiliger en praktischer. Door bijvoorbeeld een nieuwe indeling te creëren, kan je meer ruimte creëren of juist meer privacy in je badkamer. Daarnaast kan je door het plaatsen van nieuwe badkamermeubels, een nieuwe douche of bad en het vernieuwen van de vloer en wandtegels, een geheel nieuwe sfeer creëren in je badkamer.

Bij een verbouwing van je badkamer kan je ook nadenken over het toevoegen van extra luxe zoals vloerverwarming, een dubbele wastafel, een regendouche of een bad met whirlpool. Of juist over het plaatsen van energiebesparende oplossingen, zoals een waterbesparende douchekop, zodat je op lange termijn kosten kunt besparen.

Bij Installé staan we voor je klaar om je te helpen met het realiseren van je droom badkamer. Van advies tot ontwerp en van installatie tot afwerking, wij verzorgen het allemaal. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen, en zorgen we ervoor dat je badkamer weer helemaal up-to-date is en voldoet aan jouw persoonlijke wensen.