Opsporen en verhelpen van lekkages, Dak bedekking, zinkwerk en waterafvoer

Bij Installé Loodgieters hebben wij ruime ervaring in het opsporen en verhelpen van lekkages. Wij kunnen kunnen snel en nauwkeurig de locatie van het probleem vaststellen, zodat we gericht kunnen ingrijpen.

Ook voor dakbedekking kunt u bij ons terecht. Wij bieden verschillende soorten dakbedekking aan, zoals bitumen, EPDM en PVC. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van deze materialen en zorgen voor een waterdicht resultaat. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit aan uw dak, om schade door bijvoorbeeld storm of slijtage te voorkomen.

Lood en zinkwerk zijn belangrijke elementen van uw dak en gevel. Het is daarom van groot belang dat deze materialen in goede staat verkeren en tijdig worden vervangen of gerepareerd. Onze loodgieters hebben ruime ervaring in het werken met lood en zink en weten precies hoe ze deze materialen moeten onderhouden en repareren.

Ten slotte is ook de waterafvoer (HWA) van uw woning of bedrijfspand van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw regenpijpen en hemelwaterafvoeren op de juiste wijze worden aangelegd en onderhouden, zodat u geen last heeft van wateroverlast en uw gebouw beschermd blijft tegen vochtproblemen.

Heeft u problemen met lekkages, dakbedekking, lood, zinkwerk of waterafvoer? Neem dan contact op met Installé Loodgieters. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar en zorgen voor een snelle en effectieve oplossing van uw probleem.